Beszállítók Az Apple CarPlay technika megkönnyíti a tehergépkocsi-vezetők életét

Az Apple CarPlay technika megkönnyíti a tehergépkocsi-vezetők életét

autopro.hu/Sz.K. | 2017.04.07 11:31

Az Apple CarPlay technika megkönnyíti a tehergépkocsi-vezetők életét

A Scania fejlesztésével megvalósulhat az, amire eddig még csak nem is gondolhattunk. Az iPhone telefonok társíthatók lesznek a Scania tehergépkocsik információs és szórakoztató rendszerével.

Hirdetés

Az Apple CarPlay technika az új generációs tehergépkocsik információs és szórakoztató rendszeréhez csatlakoztatva biztonságos hozzáférést biztosít az iPhone telefonok összes funkciójához, kivetítve azokat. A Scania az iparágon belül az elsők között kínálja az Apple CarPlay technikát nehéz-tehergépkocsikban.

„A Scania információs és szórakoztató rendszere együttműködik majd az Apple CarPlay technikával, ami az iPhone telefonok vezetés közbeni intelligensebb, biztonságosabb használatát teszi lehetővé.” – mondta Björn Fahlström, a Scania Trucks termékmenedzsmenttel foglalkozó alelnöke. – „Az Apple CarPlay támogatását 2017. júniusban vezetjük be, és a korábbi készülékek is frissíthetők, amennyiben alkalmasak hangfelismerésre. Ennek a funkciónak a bevezetésével még nagyobb kényelmet és biztonságot nyújtunk majd a járművezetőknek. A kormánykerék mögött nagyon sok időt töltő tehergépkocsi-vezetők igen nagyra értékelnek mindent, amely könnyebbé, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi út közben az életüket.”

Ez a technika olyan ügyfeleknek lesz elérhető, akik járművében 7 colos érintőképernyővel és hangvezérléssel ellátott Scania információs és szórakoztató rendszer található. Az iOS 7-tel, vagy ennél újabb operációs rendszerrel működő készülékek USB csatlakozóval csatlakozathatók a rendszerhez.

A Scania folyamatosan új lehetőségeket kínál, és az Apple CarPlay egy vezető technológia, ami több teherautóban is megtalálható lesz.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink