Beszállítók A Thyssenkrupp Ipari megoldások részlege új vezérigazgatót kap

A Thyssenkrupp Ipari megoldások részlege új vezérigazgatót kap

autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.09 14:30

A Thyssenkrupp Ipari megoldások részlege új vezérigazgatót kap

Dr. Peter Feldhaus lesz a Thyssenkrupp Ipari megoldások új vezérigazgatója.

Hirdetés

Dr. Peter Feldhaus, a Tengerészeti rendszerek jelenlegi vezérigazgatója lesz az Ipari megoldások részleg új vezérigazgatója. Az Ipari megoldások részleg ülésén a részleg felügyelőbizottsága őt jelölte bizottsági tagnak és vezérigazgatónak az üzleti területen.

„Dr. Peter Feldhaus kiemelkedő stratégiai képességekkel rendelkezik, és számtalan szektorban van tapasztalata. Vezérigazgatóként a Tengerészeti rendszereket még jobban be tudná integrálni az Ipari megoldások átfogó struktúrájába, és a kapcsolati stratégiát jobban tudná közelíteni az eladásokhoz. Ennek eredményeként képes lenne az együttműködést áttételessé tenni. Korábbi pozíciójában, a csoport stratégiai vezetőjeként erősen támogatta az Ipari megoldások részleg átszervezését.” – mondta Guido Kerkhoff, a felügyelő bizottság elnöke.

Stefan Gesing, a részleg jelenlegi vezérigazgatója mostantól teljes vállszélességgel tud fókuszálni a feladataira, pénzügyi igazgatóként. „Stefan Gesing szisztematikusan vezette át a sürgős és szükséges átalakítási programon a részlegünket. Nagyon hálásak vagyunk Gesing Úrnak, hogy bírta a kettős terhelést.” – tette hozzá Kerkhoff.

A Thyssenkrupp Tengerészeti rendszerek új vezérigazgatója Dr. Rolf Wirtz, jelenlegi Atlas Elektronik vezérigazgató lesz. Dr. Jens Bodo Koch, az Atlas Elektronik vezetőségi tagja fogja átvenni a vezérigazgatói feladatokat.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink