Beszállítók A Schaeffler Dél-Karolinában fektet be

A Schaeffler Dél-Karolinában fektet be

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.26 13:41

A Schaeffler Dél-Karolinában fektet be

A Schaeffler bővítette fort millbeli üzemét, továbbá fejlesztette infrastruktúráját és munkahelyi környezetét. A társaság 36,5 millió dolláros befektetésével 105 új állást teremtett Dél-Karolinában.

Hirdetés

Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann, a családi részvényes, Georg F. W. Schaeffler, a felügyelőbizottság elnöke és Klaus Rosenfeld, a Schaeffler vezérigazgatója is részt vettek a megnyitó ceremónián. A globálisan aktív autóipari beszállító több mint 100 munkahelyet teremtett Fort Millben.

A Schaeffler közel 50 éve van jelen Dél-Karolinában. Beszédjében Schaeffler-Thumann visszatekintett Fort Mill sikertörténetére. Elmondta, hogy az Egyesült Államok mindig is fontos volt a családjának, továbbá rámutatott, náluk az alkalmazottak oktatása is nagy szerepet játszik. „A siker kulcsa, hogy magasan képzett alkalmazottaink legyenek. Büszke vagyok képzési programunkra, ami 1980 óta van jelen az USA-ban.”

A Schaeffler nagyjából 36,6 millió dollárt fektetett be, hogy növelje gyártási kapacitását, továbbá építettek egy új multifunkcionális adminisztrációs épületet, és egy új üzembejárat is készült. „Valódi partnerként hosszú távú értékeket akarunk közvetíteni” – mondta el Klaus Rosenfeld.

Az üzem gyártóterületét mintegy 3250 négyzetméterrel növelték, így megnövelték a különböző gyártási folyamatok kapacitását is. Az új adminisztrációs épület nagyjából 6000 négyzetméter területén bőven jut hely irodai munkára, egy multimédiás konferenciaközpontnak és egy menzának is.

A Schaeffler további üzemeket működtet a dél-karolinai Spartanburgban és Cherawban, így a vállalat összesen nagyjából 6000 főt alkalmaz nyolc üzemében és három kutató-fejlesztő központjában.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink