Beszállítók A Goodyeart választották az új Alfa Romeo Giuliához

A Goodyeart választották az új Alfa Romeo Giuliához

autopro.hu/W.A. | 2016.09.13 11:11

A Goodyeart választották az új Alfa Romeo Giuliához

Az új Eagle F1 Asymmetric 3 és Goodyear EfficientGrip Performance gumiabroncsait eredeti felszerelésként akkreditálták az új Alfa Romeo Giulia modellhez.

Hirdetés

Az új Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 ultra nagy teljesítményű nyári gumiabroncsokat a nagy teljesítményű sedan és sportautó-vezetők igényei szerint fejlesztették ki, és a piaci specifikációknak megfelelően egyforma (225/45 R18 91 Y), illetve vegyes (225/45 R18 91 Y elöl és 255/40 R18 95Y hátul) összeállításban szerelhetők fel.

Mindkét méret a Goodyear RunOnFlat technológiájával, azaz megerősített oldalfalakkal készült, melynek köszönhetően a kocsival akár 80 km is megtehető egy defekt után, a teljes abroncsnyomás elvesztése esetén is.

A Goodyear EfficientGrip Performance, a Goodyear üzemanyag-takarékosságot elősegítő abroncsai 205/60 R16 92W méretben lesznek felszerelve. Alacsony gördülési ellenállási jellemzőinek köszönhetően ez a méret tökéletesen illik a Giulia „AE” (Advanced Efficiency, azaz különlegesen hatékony) verziójára, melynek kialakításánál a CO2 kibocsátás csökkentése volt a legfőbb szempont.

Valamennyi abroncs „AR” jelölésű, ami azt jelenti, hogy azokat az Alfa Romeo eredeti felszerelésként jóváhagyta járműveihez.

Kiemelt Partnereink