Beszállítók A Faurecia és a ZF stratégiai partnerségre lép

A Faurecia és a ZF stratégiai partnerségre lép

autopro.hu/Sz.K. | 2017.05.10 10:46

A Faurecia és a ZF stratégiai partnerségre lép

Egy stratégiai partnerségi programban együtt fog működni a ZF és a Faurecia az autonóm vezetést érintő, rendhagyó és differenciáló belső és biztonsági technológiák fejlesztésében. A speciális mérnöki programban a két cég biztonsági és belső megoldásokat fejleszt.

Hirdetés

Az együttműködés megosztott szakértelmen és kompetenciákon alapul és nem foglal magába nagy változásokat. „A hálózatra kötött ökoszisztémák nem csak a Szilikon-völgyben lehetnek otthon.” – mondta Dr. Stefan Sommer, a ZF vezérigazgatója. – „A ZF és a Faurecia hiszi, hogy az ökoszisztéma filozófiája Párizs és Friedrichshafen közt is működik, így biztosítva egyedi ajánlatot az ügyfeleinknek világszerte.”

Patrick Koller, a Faurecia vezérigazgatója hozzátette: „Ügyfeleink profitálni fognak ebből a partnerségből. Együtt, teljes belső biztonsági jegyeket ajánlhatunk, hogy ezek találkozzanak a jövőbeli kihívásokkal, amik miatt a jövő belső tere biztonságos, összefüggő, rugalmas és sokoldalú lesz.” Az ügyfelek igényeitől függően mindkét vállalat továbbra is függetlenül fog dolgozni a jelenlegi és jövőbeli projektjein.

A rugalmas és kényelmes belső terek lehetnek a kulcsszereplői a különböző belső alakzatok honosításának. Továbbá az ülések integrálják a jelentős részét a biztonsági felszereléseknek, alkalmassá téve őket arra, hogy forogjanak, és hátra lehessen őket dönteni, vagy akár gyorsan vissza lehessen hajtani őket vezető módba.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink