Beszállítók 7700 négyzetméteres területtel bővült a vonóhoroggyártó

7700 négyzetméteres területtel bővült a vonóhoroggyártó

autopro.hu | 2015.04.14 13:15

7700 négyzetméteres területtel bővült a vonóhoroggyártó

Újabb logisztikai létesítmény talált bérlőre a Goodman Kecskeméti Logisztikai Központjában, 7700 négyzetméternyi terület bérbeadásáról írtak alá megállapodást a Bosal Hungary Kft.-vel.

Hirdetés

A Bosal Hungary Kft.-t 2003-ban alapították, jelenleg a legnagyobb vonóhoroggyártó Közép-Kelet-Európában. A cég 235 munkavállalót foglalkoztat, 2012-es nettó árbevétele 9,75 milliárd forint volt. A vezető autóipari alkatrész-beszállító Bosal Hungary Kft.-nek azonnal használatba vehető raktárkapacitásra volt szüksége a fokozódó termelés miatt felhalmozódott készleteinek tárolásához. Kecskemét és környéke az autóipar szempontjából gyorsan fejlődő térségnek számít, részben a közeli Mercedes-gyárnak köszönhetően.

A Goodman közel 300 ezer négyzetméternyi logisztikai létesítményt kezel az autóiparban érdekelt ügyfelei számára szerte Európában.

– Miután valamennyi meglévő magyarországi ingatlanunkat bérbe adtuk, a továbbiakban arra összpontosítunk, hogy a tulajdonunkban lévő telkeken megvalósítandó újabb beruházásokkal bővítsük portfóliónkat – mondta Błażej Ciesielczak, a Goodman közép-és kelet-európai regionális igazgatója.

Az 1923-ban alapított Bosal-csoport a világ egyik vezető autóalkatrész-gyártója, világszerte több mint 30 üzemében közel 5400 embernek ad munkát. A vonóhoroggyártás területén a Bosal Európa második legnagyobb gyártója. Termékeit nagy autóalkatrész-kereskedő hálózatok terjesztik, de közvetlen gyári beszállításokat is végez olyan világmárkák számára, mint a Renault, a Honda és a Volkswagen.

Kiemelt Partnereink