Beszállítók 164 ezer forint prémiumot kapnak a Continental magyarországi dolgozói

164 ezer forint prémiumot kapnak a Continental magyarországi dolgozói

autopro.hu/P.M. | 2017.03.08 09:32

164 ezer forint prémiumot kapnak a Continental magyarországi dolgozói

A prémium összegek kiszámítása országonként változik. A kalkuláció során figyelembe veszik az adott országban érvényes jogszabályokat, valamint a jövedelemszinteket.

Hirdetés

A műszaki területen vezető szerepet betöltő Continental világszerte megjutalmazza munkatársai teljesítményét. A vállalat a 2016. évi sikeres üzleti eredménye után világszerte, előreláthatóan 150 millió eurós összeget oszt szét az erre jogosult kollégái között.

– Valamennyi munkatársunk nagyfokú elkötelezettségére minden nap szükség van. A nyereségrészesedési prémium által kívánjuk elismerni a munkavállalóink azon erőfeszítéseit, mellyel jelentősen hozzájárulnak vállalatunk fenntartható értékteremtéséhez. Számunkra kiemelten fontos, hogy a vállalati értékteremtés céljából kifejezzük a határokon átívelő összetartozásunkat – mondta Ariane Reinhart, a Continental Igazgatótanácsának tagja.

A nyereségrészesedési prémium program a vállalati értékteremtésen alapul. A prémium összegek kiszámítása országonként változik. A kalkuláció során figyelembe veszik az adott országban érvényes jogszabályokat, valamint a jövedelemszinteket. Ennek alapján a nyereségrészesedési prémium összege kollégánként 1 050 euró vagy 520 euró közelében alakul az egyes országokban.

A 2016. évre a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkatársak részére a Continental nyereségrészesedési prémium összege Magyarországon bruttó 163 918 forint. A prémiumot azok a munkavállalók kapják meg, akik a teljes 2016-os évben valamelyik hazai Continental Corporation vállalatnál voltak alkalmazásban, és akik a kifizetés idején is munkaviszonyban állnak.

A prémium összege az előző évhez képest alacsonyabb, mivel a vállalati értékteremtéshez való hozzájárulás egymástól független tényezők miatt a 2016-os üzleti évben alacsonyabb volt. Ugyanakkor nőtt a jogosult dolgozók száma.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink