Best Practice Új funkciók a Timocomon: digitális átalakulás Európa legnagyobb fuvarozói platformján

Új funkciók a Timocomon: digitális átalakulás Európa legnagyobb fuvarozói platformján

2016.10.18 13:50

Új funkciók a Timocomon: digitális átalakulás Európa legnagyobb fuvarozói platformján

Van egy szó, ami 13 betűből áll és amit a fuvarozói és logisztikai szektorban egyre gyakrabban használnak, amit a vállalkozások már nem hagyhatnak figyelmen kívül.

Hirdetés

Ez a szó a digitalizálás. Egyértelműen egyre több fuvarozó használja már. Mivel ezzel bebiztosíthatják a versenyelőnyüket, ezért a vállalkozásoknak már most el kell kezdeni az üzletmenetüket optimalizálni. Az IT-szolgáltató TimoCom a fuvarozói platformját egy új funkcióval bővítette, amivel a több, mint 110 000 felhasználójának napi munkáját könnyíti meg: ez az integrált dokumentumkezelő-funkció.

Csak egyszer

Korábban ez így működött: az ember megtalálta a megfelelő fuvart és mind a két fél részéről megegyezés született. Már csak a szükséges okmányokat kellett volna faxon vagy e-mailben elküldeni egymásnak. Ezekre sokat kellett várni, vagy a legrosszabb esetben meg sem érkeztek. Elkezdődött a telefonálás, amivel rengeteg értékes idő veszett el és még az ember idegei is felőrlődtek.

– Ez most egyszer és midenkorra megváltozik a dokumentumok egyszeri feltöltésével – mondta el Marcel Frings a TimoCom szóvivője. – A cégjegyzékbe integrált dokumentumkezelő funkció lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a gyakran használt dokumentumokat, mint például a közösségi engedélyt, fejléces papírt vagy a rakománybiztosítást a saját céges profiljába feltöltse és így a TimoCom felhasználóinak elérhetővé tegye. Így nincs szükség faxon vagy e-mailben ezeket a dokumentumokat elküldeni. Az időmegtakarítás mellett azonban van még egy nagy előnye: a felhasználók növelni tudják versenyképességüket a feltöltött okmányok által, mivel minél átláthatóbb és részletesebb céges profilt hoznak létre, annál nagyobb az esély az üzlet megkötésére.

Jelenlét és biztonság

Különösen a digitális adatcsere kapcsán nem szeretne az ember az adatainak biztonságáról elfeledkezni. Ez gyakori a nyílt üzenetküldő szolgáltatásoknál vagy az e-mailes továbbításnál. A TimoCom ügyfeleinek adatai a dokumentumfeltöltő funkciónál az adatvédelmi feltételeknek megfelelően biztonságban vannak, mivel adataik az egyik legszigorúbb német adatvédelmi törvény alá esnek és a dokumentumok tárolása mindig biztonságos és kódolt. Ezenkívül Ön rendelkezik arról, hogy a feltöltött dokumentumok láthatóak legyenek-e más TimoCom felhasználók számára vagy nem. Amint a feltöltött dokumentumokat elérhetővé tettük, a fuvarozói platform résztvevői azokat megtekinthetik és le is tölthetik. Ami még észrevehető: a TimoCom letette a digitalizálás alapkövét. A több mint 36 000 ügyfélre a következő vár: Feltölteni!

További információkat a TimoComról itt talál: www.timocom.hu.

A TimoComról

A TimoCom Soft- und Hardware GmbH egy IT specialista középvállalkozás, amely a fuvarozói szakma webalapú alkalmazásainak fejlesztésére fókuszál. A cég Európa legnagyobb fuvarozói platformját működteti. A TimoCom platformján naponta több mint fél millió nemzetközi fuvar- és raktérajánlatot tesznek közzé. A logisztikai hálózat több, mint 36 000 ellenőrzött céget foglal jelenleg magába.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink