Best Practice Szoftverfejlesztés ipari igények kiszolgálására

Szoftverfejlesztés ipari igények kiszolgálására

2016.06.16 13:07

Szoftverfejlesztés ipari igények kiszolgálására

A Szintézis Zrt. közel 30 éve szolgálja ki az egyedi ipari, kereskedelmi és üzleti informatikai igényekkel rendelkező partnereit. Az ipari berendezések forgalmazásán és telepítésén kívül a cég egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatása is jelentős, melyet az autóipari szektorban is egyre többen vesznek igénybe.

Hirdetés

A Szintézis Zrt. a magyar üzleti informatikai élet egyik meghatározó szereplője, melynek egyik jelentős részét az egyedi igényekre szabott szoftverfejlesztés teszi ki. A cég az ipari igényekhez igazodva, speciális problémákra kínál megoldásokat, rövid határidővel, egy standard ERP rendszer továbbfejlesztéséhez képest jóval költséghatékonyabban.
Egy dél-alföldi, kiváló minőségű üveggyártással foglalkozó cég homokadagolási problémájára is a Szintézis Zrt. és leányvállalata a Szintézis-Net Kft. adott megoldást.

– Az üveggyár hívását követő napon kollégáimmal felmértük a cég informatikai igényeit. Kiderült, hogy a gyártás során felhasznált homok összetételére kényesen ügyelni kell, ezért az emberi hibázás lehetőségét 100 %-osan ki kell küszöbölni– mondta Katona Attila a Szintézis Zrt. kiemelt értékesítési menedzsere.

Miért a Szintézist kereste meg az üveggyár az egyedi szoftverfejlesztési igényével? Az üveggyár létesítményi mérnöke a következőkben foglalta össze a kiválasztás fő szempontjait.

– Informatikai partnerünk kiválasztása során különösen fontos volt, hogy gyors reagálású, korrekt céget találjunk, ennek a Szintézis Zrt. teljes mértékben eleget tett. A helyszíni bejárást követően a program fejlesztése saját szakembereik bevonásával történt. A csapatmunka eredményeként a Szintézis rövid átadási határidővel leszállította a keverőházi homokadagolás felügyeleti rendszert. Nagy könnyebbséget jelentett, hogy a probléma megoldására egy kézből kaptunk segítséget.

A Szintézis Zrt. egyedi fejlesztésein túl az ipar és raktározás területén is számos hatékony megoldást kínál, mint például:

• SZIKLA – Gázdíj számlázási és ügyfélszolgálati rendszer
• SZIRT – Közüzemi számlázó rendszer
• SZIRIUSZ – Feljogosított fogyasztók gázdíj számlázása
• KAMARA – Vagyonvédelmi Kamara tagnyilvántartás és számlázás
• QR kódos, gyártmánykísérő címkenyomtató alkalmazás
• Ipari raktárkezelő rendszer RFID alapokon
• Egyedi logisztikai (raktárkezelő, fuvarszervező) rendszer

Ha ipari igényekre szabott rugalmas, egyedi szoftvert keres, lépjen kapcsolatba a Szintézis Zrt-vel!

http://www.szintezis.hu/egyedi-fejelsztesek.html
www.szintezis.hu
[email protected]

(x)

Kiemelt Partnereink