Best Practice Rekord árbevétel a Szintézis Csoportnál

Rekord árbevétel a Szintézis Csoportnál

2016.01.19 15:07

Rekord árbevétel a Szintézis Csoportnál

A retail, ipari és IT szektorban működő cégek minden bizonnyal hallottak már a Szintézis Csoport valamely tagjáról. A cégcsoport évről-évre növekszik, 2015-ben elérte a 4,1 milliárd forintos összárbevételt.

Hirdetés

A Szintézis Csoport anyavállalata, a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Szintézis Zrt. a cég életében rekord bevételnek számító 2,9 milliárd forinttal zárta az évet.

– Vezérigazgatóként nagyon jó visszatekinteni az elmúlt években elért sikereinkre. A 2015-ös rekord bevételünkön túl fontos megemlíteni a hazai és külföldi elismeréseinket is, melyek összességében jól mutatják a cégcsoportunkban összpontosuló tudást és tenni akarást. Nem hiába „az informatika a szenvedélyünk”, ahogyan azt szlogenünk is tartja – nyilatkozta a cég teljesítményéről Szabó Dávid, a Szintézis Informatikai Zrt. vezérigazgatója.

A tavalyi erős év a vállalati és az ipari IT területén elért növekedésnek köszönhető. Az ipari portfólió egyre szélesebb, kezdve az RFID és eseménykezelő rendszerektől, az ipari elektronikus polccímkéken és a biztonsági áramellátási megoldásokon át, egészen a saját infrastruktúrán alapuló Cloud szolgáltatásukig bezárólag.

Az idei év tervezése még folyamatban van, de a Szintézis Zrt. egyetért Vámos Györggyel, az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkárával: az idei év az elektronikus polccímke éve lesz.

– Itt jegyezném meg, hogy az elektronikus polccímke megoldásokból nemcsak a kereskedelem, hanem az ipari felhasználók is csak profitálhatnak. Az elmúlt években számos termelő vállalatnál vezettük be PRICER elektronikus címkerendszerünket, mely nagy segítséget nyújt a gyártósoron, illetve a logisztikában dolgozóknak – mondta Szabó Dávid.

A Szintézis Cégcsoport legnagyobb hazai leányvállalata, a főleg az Egyesült Államokból, Kanadából, Németországból és Franciaországból érkező IT programozási, Iot (Internet of things) és mobil fejlesztési igényeket kiszolgáló Szintézis-Net Kft. (780 millió forintos árbevétel, melynek 80 százaléka export) szintén erős évet zárt.

(x)

Kiemelt Partnereink