Best Practice Működés közben mutatta be gépeit a Thonauer

Működés közben mutatta be gépeit a Thonauer

2016.09.26 14:40

Működés közben mutatta be gépeit a Thonauer

Budakeszi telephelyükön tartott nyílt napos rendezvényüket idén is nagy érdeklődés jellemezte. A négynapos szakmai rendezvényen 95 látogatót láttak el a legújabb információkkal, köszöntötték beszállítóik képviselőit is.

Hirdetés

A Thonauer Kft. 2016. óta a svájci Komax cég tulajdonában áll, ami a világ legnagyobb vezetékfeldolgozó gépeket gyártó vállalata. Az itthoni cég 22 elkötelezett munkatársával magas szintű tudással segítik vevőiket, elsősorban a hazai piacon. A vállalat feladata a standard gépek kereskedelme, szervize, a szakmai tanácsadás, a technológia kialakítása. Amennyiben egyedi megoldásokra lenne szükség, 5 fős egyedi gépes csapatuk nyújt innovatív megoldásokat, a kulcsfontosságú technológiai ismereteinket felhasználva.

A tavalyihoz hasonló tematikát újabb gépekkel kiegészítve fogadták látogatóikat bemutató termükben. Rendezvényüket két fő modulból építették fel; szakmai előadásokkal kezdték, ahol elsősorban megoldásokra koncentrálva vezettük végig a hallgatóságot az általuk képviselt termékskálán, azzal a céllal, hogy a már hagyományosnak tekinthető kábelfeldolgozási technológián kívül elegendő ismeretet adjanak át a tömítő és szigetelő anyagok adagolásáról, valamint egyedi gépeik fejlesztéséről is.

Ezt követően kibővített bemutató termükben mutatták be berendezéseiket. A kiállított gépek mindegyikét működés közben ismertették, több esetben a gyártó cég képviselője magyarázta el a lehetőségeket. Ez az aktív workshop sokat tett annak érdekében, hogy a látogatók azonosíthassák a saját feladataikat és összekapcsolhassák azt a lehetséges megoldásokkal.

Beszállítóik egytől egyig az adott szakterület vezető fejlesztői és gyártói, ennek köszönhetően minden egyes géppel a lehető legjobb megoldást tudjuk ajánlani.

A kábelek feldolgozására a legkisebb csupaszító gépektől, az asztali krimpelő préseken át a népszerű Komax Kappa sorozat daraboló és csupaszító gépeit mutatták be, idén kiegészítve a nagy hatékonyságú Komax Alpha 530-as automata krimpelő berendezéssel. Az adagoló gépek esetében szintén a kézi megoldásoktól a teljesen automatizált öntési megoldásig mutattunk be mindent. Idén is kiállították alacsony nyomású öntőgépüket, a Werner Wirth TM2500-at.

A standard gépek megismerését követően ebédre invitálták vendégeiket.

Ezt követően az egyedi gépes gyártásuk bemutatása következett, számos, gyártásban levő gépük már üzemszerű körülmények között volt megtekinthető, ismertetve ezáltal fejlesztési képességeinket.

Mivel a bemutató termük szinte összes gépe tartósan is megtalálható náluk, bármikor szívesen látják az érdeklődőket, legyen szó egy adott termék próbájáról, vagy a technológia alaposabb megismeréséről, vagy akár a nullszériás próbagyártásról. Fontos üzenetünk a partnereinknek és potenciális megrendelőinknek, hogy szakértelmünkkel egyedülálló és gyors megoldásokat adunk a felmerülő technikai kérdésekre.

Az idei rendezvény is egy pontos és megbízható visszajelzést adott az élő, jól működő piacról. Az érdeklődök mindegyike projektekkel kapcsolatos kérdésekkel érkezett és olyan megoldásokkal távozott, amit hamarosan gépbeszerzéssel ötvözve a saját gyártásában fog megvalósítani.

A bíztató visszajelzéseknek köszönhetően jövőre is megtartjk házi vásárukat, és még idén szívesen találkoznak az érdeklődőkkel bemutató termükben, az Automotive kiállításon októberben, vagy a Komax svájci központjában megrendezendő nyílt napos rendezvényen, ami szintén októberben lesz.

A kivételes gépösszeállítás lehetőségeit kihasználva, várják az érdeklődőket szeptember 26. és 30. között is, egyeszerűsített gépbemutatóra.

Jelentkezés: [email protected]

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink