Best Practice Minden, ami Porsche: Porsche Centrum Budapest

Minden, ami Porsche: Porsche Centrum Budapest

Porsche Centrum Budapest | 2017.04.13 14:39

Minden, ami Porsche: Porsche Centrum Budapest

A Porsche Centrum Budapest Magyarország egyetlen és Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb jelentőséggel bíró Porsche márkakereskedése, hivatalos szakszervize és Porsche Classic partnere, amely egyben a Porsche sportautómárka importőri tevékenységeit is ellátja hazánkban. A Porsche Centrum Budapest a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. telephelye, amely a salzburgi székhelyű Porsche Holding kiskereskedelmi hálózatának magyarországi képviselete. A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. jelenleg összesen hét saját tulajdonú kereskedést üzemeltet: a Porsche Centrum Budapest mellett a Porsche Pest, a Porsche Buda, a Porsche M5, a Porsche Szeged, a Porsche Győr, továbbá a Porsche Tatabánya tartozik a vállalathoz.

Hirdetés

A Porsche márka importőri feladatait 2009 áprilisától látja el a Porsche Inter Auto Hungaria Kft. Ekkor új szakaszába lépett a Porsche sportautók forgalmazása, karbantartása Magyarországon, és azóta a Porsche Centrum Budapest exkluzív márkakereskedésben folyik az értékesítés és a szerviztevékenység. A XI. kerületi Szerémi úton elhelyezkedő központ összesen 4.000 négyzetméter alapterületű, amelyből a Porsche szalon és értékesítési központ immár mintegy 2.800 négyzetmétert foglal el. A létesítmény minden tekintetben megfelel a legszigorúbb előírásoknak.

A nyolcéves Porsche Centrum Budapest nem csak hazai, hanem nemzetközi ügyfélkörrel is rendelkezik. A márkakereskedés 2014 szeptemberében újabb komoly mérföldkőhöz érkezett: az új Porsche modellek mellett elkötelezte magát a Porsche klasszikusok iránt is. A közép-kelet-európai régióban elsőként, a világon pedig hatodikként a Porsche Centrum Budapest megkapta a hivatalos Porsche Classic Partner címet, és ennek megfelelően a legmodernebb gépparkkal, valamint magasan képzett munkatársakkal rendelkezik a klasszikus Porsche típusok karbantartásához vagy akár restaurálásához is.

A műhelyben összesen 17 emelő található, amiből négy Classic-specifikus emelő, kimondottan a klasszikus Porsche modellek számára. Mindezeken felül egy külön diagnosztikai központ áll a szakemberek rendelkezésére, a szervizben folyó munkát pedig a Porsche tulajdonosok az ügyfélvárót és a műhelyt elválasztó üvegfalon keresztül kísérhetik figyelemmel. A mélygarázs-szinten összesen 40 autó eltárolása, illetve a szervizmunkák előkészítése megoldott, ezenkívül különálló gumiabroncs- és keréktároló, valamint alkatrészraktár is épült. Jelenleg 27 dolgozó áll az ügyfelek rendelkezésére, akik örömmel és elégedetten végzik munkájukat ebben a kiváló munkakörnyezetben, egy igazán remek csapatot alkotva.

A Porsche Centrum Budapest folyamatosan fejlődik annak érdekében, hogy az igényeknek tökéletesen megfeleljen. Elismert márkaigazgatónk, vevőszolgálati vezetőnk, komoly tapasztalattal rendelkező csapatunk a modern technológiák segítségével minden nap arra törekszik, hogy ügyfeleink mindent, ami Porsche, egy helyen, a lehető legjobb minőségben kaphassanak meg.

Fogadja el meghívásunkat, hogy megismerhesse a Porsche legendájának sokszínűségét és átélhesse a Porsche lenyűgöző világát! Ismerje meg modelljeinket, és engedje meg, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk Önnek. Porsche Classic Partnerként ráadásul nem csak új, hanem Classic státuszú autócsodákkal is találkozhat nálunk, amelyek szervizelését és restaurálását is szívesen végezzük. Várjuk márkakereskedésünkben, és örömmel állunk rendelkezésére, hogy megtalálhassuk az Önhöz legjobban illő Porsche modellt!

Porsche Centrum Budapest
1117 Budapest, Szerémi út 63.

www.porsche.hu

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek
Értékesítés
08:00 - 18:00
Szerviz
08:00 - 17:00

Központi telefonszámok:

(+36-1) 3823-000
(+36-1) 3823-001

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink