Best Practice Gyártsunk okosan! Smart Factory ConnAction konferencia

Gyártsunk okosan! Smart Factory ConnAction konferencia

autopro.hu | 2017.04.25 10:49

Gyártsunk okosan! Smart Factory ConnAction konferencia

A világ vezető autógyárainak beszállítani valós és elérhető cél bármelyik hazai gyártóüzem számára. Ám ezért tudatos és professzionális lépéseket kell tenni a hibátlan minőségű termékek és kiszolgálás érdekében. Hogyan fejleszthetjük termelésünket csúcstechnológiát képviselő automatizálási eszközökkel költséghatékonyan? Milyen finanszírozási lehetőségek vannak, és mitől lesz sikeres egy ipar 4.0 program? Válaszok a Smart Factory ConnAction konferencián.

Hirdetés

Végre egy konferencia az autóipari vállalatok döntéshozóinak és beszállítóinak, ahol az egyre többet emlegetett 4. ipari forradalommal kapcsolatos kérdéseinkre választ kaphatunk, és egyúttal üzleti kapcsolatok építésére is lehetőség van: a Com-Forth ipari informatikára specializálódott csapata idén Győrött rendezi meg a III. Smart Factory ConnAction konferenciát, amely május 31-én délután kezdődik, és június 2-án zárul.

Az elmúlt két év rendezvényeinek pozitív visszajelzéseire építve az idei esemény még alaposabb és változatosabb bepillantást nyújt az az autóipar legújabb gyártástechnológiáiba, IoT és informatikai trendjeibe népszerű hazai és külföldi előadók tolmácsolásában. Az előadásokból és panelbeszélgetésekből kiderül, hogy egy magyar gyártó miképp válhat nemzetközi autógyárak megbecsült, stabil beszállítójává, miképp finanszírozhatjuk gyárunk “ipar 4.0” és IoT fejlesztéseit, valamint az emberi tényező milyen hatással van egy adott projekt kimenetelére.
Inspirációban nem lesz hiány: a legfrissebb technológiai és gazdasági ismeretek után mindezek gyakorlati oldalát is átélhetjük a győri Audi gyárban tett látogatással.

A konferencia további különlegessége, hogy a résztvevők szervezett találkozók keretében építhetik üzleti kapcsolataikat az autóipari megrendelőkkel, valamint a szakma további képviselőivel.

Ha úgy véli, ideje korszerűsíteni vagy még modernebbé tenni gyártási folyamatait, és ezzel piacképesebbé tenni vállalatát, akkor ez a rendezvény Önnek szól! Sok hónapnyi utánajárás helyett mindössze két nap alatt kiokosodhat az “okos” gyártástechnológiák hatékonyságnövelő lehetőségeiből, a szervezett networking programok keretében pedig akár 15-20 új üzleti kapcsolatra is szert tehet!

További információért és a jelentkezéshez kérjük, látogasson el a smartfactory.comforth.hu oldalra.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink