Szolgáltatók Gimex: töretlenül előre

Gimex: töretlenül előre

Somogyi Diána | 2016.12.13 06:28

Gimex: töretlenül előre

Beért az elmúlt 23 év tapasztalata a győri székhelyű GIMEX-Hidraulika Kft. életében. A cég gépgyártástechnológiai elemek mellett komplett rendszermegoldásokat is kínál, amelyek lehetővé teszik teljes projektek megvalósítását a tervezéstől, a beüzemelésig.

Hirdetés

2016 összességében csendesen telt a külvilág számára, azonban a színfalak mögött zajlott a belső munkafolyamatok optimalizálása és a munkatársak szakképzése.

Mára a Gimex többet jelent egy klasszikus, hidraulikus vállalatnál. Nagy változást indított el a cég életében, amikor 15 évvel ezelőtt nyitott a munkadarab rögzítés-és befogástechnika irányába és a Roemheld termékcsalád kizárólagos forgalmazója lett Magyarországon.

A sorozatgyártásra alkalmas Roemheld, Hainbuch és Halder termékek minősége, valamint hosszú távú költséghatékonysága, megfelel a járműipar maximális elvárásainak.

Hainbuch patronos tokmány összehasonlítása egy hagyományos 3 pofás tokmánnyal

Ma a Gimex fő profilját a munkadarab-befogástechnikai elemek, hidraulikus termékek forgalmazása, raktárról való értékesítése és ehhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása képezi. A megszerzett tudás komplex projektek megvalósítását biztosítja, a tervezés fázisától egészen a beüzemelésig és karbantartásig.

A szaktanácsadás, tervezés, gyártás és szerviz, mint kiegészítő tevékenységek biztosítják, hogy a Gimex kitűnjön az egyprofilú, kereskedő vállalkozások köréből.

Ez lehetővé teszi, hogy az értékesítésen túlmenően, váratlan események és speciális igények esetén is partnerei mellett álljon.

A régi értékeket szem előtt tartva, a megszerzett tudás átadása szintén a termékpaletta része. A Gimex “Kifogástalan befogástechnika” elnevezésű vevőszemináriuma keretében, szakértelemet nyújt partnerei számára, valamint képviselteti magát szakkiállításokon, nyílt napokon és főiskolai szemináriumokon. A fiatal generációnak így lehetősége nyílik a gyakorlati megoldások megismerésére és tudásuk kiterjesztésére.

A sikeres generációváltást követően, a vállalat tovább halmozta érdemeit: 2015-ben elnyerte a Legjobb Női Munkahely elismerést, befejezett egy jelentős telephelyfejlesztést és 2016-ban kétszeres Business Superbrands-díjas lett. 2017 aktívan fog telni a cég életében, ami az új kommunikációs irányban is megnyilvánul majd. A világ felgyorsult, az emberek teljeskörű és megbízható információkat igényelnek, a lehető legrövidebb időn belül. A Gimex megújította weboldalát, amelynek elsődleges célja a gyors tájékoztatás és a valódi Gimex értékek megismertetése.

2017-ben a vállalat bekerül a közösségi média vérkeringésébe, valamint szakmai hírleveleivel és publikációival tovább informálja az ipar résztvevőit.

A stratégia az új évben is a régi: egy üzleti kapcsolatban mindenki járjon jól!

www.gimex.hu
[email protected]

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink