Best Practice Expressz forgócsomagolás a maximális biztonságért

Expressz forgócsomagolás a maximális biztonságért

Conductive | 2016.10.22 06:26

Expressz forgócsomagolás a maximális biztonságért

A mai világban semmi nem tud elég gyors lenni, az élet minden területe felpörög. Nincs ez máshogy a logisztika világában sem. Gyors megoldásokra igény feltétlenül van, azonban az eddigi eszközök nem voltak kielégítőek. Alapvető elvárás a gyorsaság és a ráfordított munkaidő csökkentése. Elsőszámú szempont a vevő számára, hogy a csomagolni kívánt termék a legnagyobb biztonságban legyen, amíg eljut a célállomásra.

Hirdetés

Mindamellett feltétel, hogy a maximális biztonság a legvonzóbb áron teljesüljön. Természetesen a csomagolás ára mellett az azt érintő szállítási költség is a lehető legkedvezőbb kell hogy legyen, ezt a rendelkezésre álló hely maximális kihasználásával lehet elérni. Ma már a környezetvédelem is alapkövetelmény a projektek során, tehát a környezetet legkevésbé terhelő megoldás preferált. Ezzel még mindig nem teljes a sor, ugyanis az ellátási lánc során felmerülő igényeknek is teljesülniük kell. Az összes kritériumnak maximálisan eleget tesz a Conductive Kft . innovatív expressz forgócsomagolása.

A Pally™ rendszerben testet öltött az összes előnyös tulajdonság:

  1. Gyors – az integrált pántszalagok rögzítése pár másodpercet vesz igénybe
  2. Egyszerű – nem igényel szakértelmet, bárki által könnyen használható elven működik
  3. Környezetbarát – 100%-ban újrahasznosítható, nincs hulladék a használata során
  4. Takarékos – bérköltség (2 perc/ paletta), fólia és pántszalag költség takarítható meg használatával
  5. Gyors megtérülés – hónapokban mérhető, nem években
  6. Stabil - minimális erőkifejtéssel maximális rakománystabilizálás érhető el
  7. Biztonságos – plombálható és RFIDvel ellátható kivitelének köszönhetően
  8. Univerzális – műanyag és fa raklapoknál egyaránt használható a speciális kampók segítségével, illetve műanyag, karton, standard és egyedi dobozoknál is alkalmazható a záró elem
  9. Praktikus – kereskedelmi hálózatok üzletterében is használható 800x600 mm-es méretének köszönhetően, kényelmesen elfér a gondolák között.

Még csak néhány szempontot említettünk általánosságban, de ezekből is világosan látszik, hogy optimalizálni annál nehezebb, minél több kritérium merül fel a termékkel kapcsolatban. A Conductive Kft. 1998 óta sikerrel veszi ezeket az akadályokat és igyekszik a mindenkori igényeknek megfelelni. Ehhez elengedhetetlen az innováció és a proaktív szemléletmód. A kettő csak együtt működőképes.

Mit ér a legmodernebb eszköz, ha nem vezetjük rá a partnert az új megoldás hatékonyságára? Egy-egy projekt esetében, az együttgondolkodás az, ami célravezető. A partner ismeri a saját házon belüli folyamatrendszerét és követelményeit, melyekhez az optimalizálás során mi maximálisan alkalmazkodunk.

Minket is örömmel és büszkeséggel tölt el egy általunk kínált új koncepció bevezetése. Továbbra is várjuk a feladatokat, felkéréseket, melyeket igyekszünk a másfél évtizedes tapasztalatunk és folyamatos innovációink segítségével sikerre vinni.

(x)

Kiemelt Partnereink