Best Practice Elektro-Optika: minőség, megbízhatóság, tradíció

Elektro-Optika: minőség, megbízhatóság, tradíció

2016.03.30 13:42

Elektro-Optika: minőség, megbízhatóság, tradíció

E három szó köré csoportosítható az Elektro-Optika Kft. mottója. A 1993-ban alakult vállalkozás nagy múltra tekint vissza a mikroszkópok forgalmazásában és szervizében. Termékeinket számos helyen megtalálhatják az országban, legyen szó az iskolákról, egyetemekről, laboratóriumokról, az egészségügyről, vagy az iparról.

Hirdetés

Az utóbbi években a 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás kiemelkedő sikereket ért el az ipari vizsgáló mikroszkópok fejlesztésében. A siker kulcsát az egyedi tervezésű és kialakítású, kiváló minőségű optikai rendszerek jelentik. Ezeket a rendszereket számos, nagy autóipari vállalatnál használják az alkatrészek minőségének vizsgálatára.

A mikroszkópos rendszerek kompakt kivitelűek, fejlett, nagy felbontású HD kamera rendszerrel vannak felszerelve, amik lehetővé teszik a képek dokumentálását, a képen történő méréseket, valamint nagy felbontású videók rögzítését, és ezek hálózaton történő megosztását. Az ilyen helyeken használt mikroszkópok nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezért kialakításuk a gondos tervezésnek köszönhetően olyan, hogy sokáig megőrizzék tartósságukat. A mikroszkópokra típustól függően 2 és 5 év garanciát vállalunk. Az alkatrészek utánpótlását 15 évig biztosítjuk. Szakképzett munkatársaink egész évben az Önök rendelkezésére állnak.

A fejlesztések során nagy figyelmet fordítunk a vevői megelégedettségre. A műszer tervezését megelőzően többször személyes találkozókon egyeztetünk a leendő mikroszkóp paramétereiről. A kész műszereket a helyszínre szállítjuk, és a beüzemelés után részletes bemutatót és oktatást tartunk a műszer használatából. Fontosnak tartjuk Vevőink elégedettségét, ezért üzletpolitikánknak megfelelően rendszeresen információkat gyűjtünk a már üzemben lévő készülékek felhasználási tapasztalatairól is, elősegítve ezzel a további fejlesztéseket.

Mikroszkópok értékesítése mellett márka független szervizszolgáltatást is nyújtunk. Kollégáink az ország egész területén a bejelentést követően 48-72 órán belül szállnak ki a helyszínre. Amennyiben megbízható kezekben szeretné tudni mikroszkópjait, keressen meg minket! Szakembereink a Carl Zeiss gyárnál szerzett szaktudásukra és 10-42 éves gyakorlatukra alapozva végzik a műszerek helyszíni és szervizben történő javítását.

Partneri hálózatunk folyamatos bővítése érdekében rendszeresen veszünk részt a magyar autóipari beszállítók és más ipari cégek évente megrendezésre kerülő kiállításain. Itt mutatjuk be a legújabb mikroszkópokat és fejlesztéseinket.

Idén is várunk minden kedves érdeklődőt az Ipar napjai szakkiállításon, a Pest megyei és Érd MJV Kereskedelmi és Iparkamara közös standján!

(x)

Kiemelt Partnereink