Best Practice Dupro: ragasztóink jól ismertek az autógyártók körében

Dupro: ragasztóink jól ismertek az autógyártók körében

autopro.hu/P.M. | 2016.10.18 06:30

Dupro: ragasztóink jól ismertek az autógyártók körében

A Dupro Kft. 1996 óta képviseli Magyarországon kizárólagosan a Lohmann csoport kétoldalú ragasztószalag divízióját. A tulajdonos ügyvezetővel beszélgettünk.

Hirdetés

– Hogyan kapcsolódik a cég az autóiparhoz?
Az egyik legnagyobb vevőnk a Magyar Suzuki Zrt. 2004 óta szállítunk kétoldalú ragasztószalagot, jelölő filceket és egyéb öntapadó szalagokat. Használják termékeinket az autófényező-műhelyek is, ha díszléceket kell visszaragasztaniuk. Az autóipar fejlődése révén egyre több megkeresést kapunk speciális, stancolt termékekre.

– Milyen egyéb szektorok veszik hasznát termékeiknek?
Gyakorlatilag minden iparág használja a termékeinket, főleg olyan területeken, ahol nem mechanikus módon kell felületeket rögzíteni. Ismerősen cseng a Lohmann márkanév a nyomdákban, reklámiparban, papíriparban vagy az ajtó- és ablakgyártók körében.

– Miben nyújtanak többet, mint a konkurencia?
– Anyavállalatunk a német Lohmann GmbH által gyártott ragasztószalagok jól ismertek az autógyártók körében. Ezek a termékek eleget tesznek mind az elvárt műszaki, mind az előírt és dokumentált szabvány előírásoknak. 20 éves magyarországi jelenlétünkkel biztosítani tudjuk a gyors és rugalmas kiszolgálást kis- és nagykereskedelmi és web- áruházas formában egyaránt.

– Melyik a legsikeresebb termékük?
Ragasztószalagok esetén nehéz sikeres termékekről beszélni. Akkor vagyunk a legbüszkébbek, ha partnereink folyamatosan változó igényeit ki tudjuk elégíteni. Természetesen vannak már évtizedek óta ismert és változatlan termékeink, de ugyanakkor a folyamatosan megújuló alapanyagokhoz is azonnal alkalmazkodunk és ajánlunk megoldást.

– Mekkora területet fednek le a tevékenységükkel?
Tevékenységünket országos szinten folytatjuk. A Lohmann műszaki segítségével üzletkötőnkön keresztül érjük el elsősorban a végfelhasználóinkat, igénytől függően közvetlen kiszolgálással, kiszállítással, belvárosi kiskereskedelmi egységünkön keresztül vagy web áruházból.

A vállalat családi vállalkozásként működik, központjuk a budapesti 18. kerületben található. Vevőik minél gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálása érdekében nyitották meg üzletüket a 13. kerületben ragibolt néven, valamint elindították webáruházukat is. ragasztószalagjaikat telephelyükön a kívánt méretre vágják. Továbbá anyavállalatuk bármilyen formában és méretben, stancolt kiszerelésben is gyárt ragasztószalagokat.
Hirdetés

Kiemelt Partnereink