Best Practice

Thonauer: a siker kulcsa a magas technikai színvonal

Cégünk, az osztrák/svájci tulajdonú, budakeszi telephelyű Thonauer Kft. több mint 25 éve tevékenykedik a hazai autóipari elektronika és az elektronikai ipar területén.

Szerző: | 2016.10.19. 10:07

Képzésekkel készíti fel a cégeket a Z generációra a TEKT Kft.

A jövő munkaerő-piaci kihívásaihoz nemcsak a munkaerőhiány kezelése, hanem a Z generáció korábbi korosztályoktól eltérő tulajdonságaihoz való alkalmazkodás is hozzátartozik. Erre dolgozott ki tréningeket, képzéseket az Automotive Hungary kiállításon is jelen lévő TEKT Kft.

Szerző: | 2016.10.18. 11:00

Gyors átállás mágneses szerszámrögzítéssel

A kisszériás termelés erősödése folyamatosan új kihívást jelent a munkadarab-előállítás során. Az újító szemléletek fókuszában a gazdaságos és gyors termékgyártás, valamint az átállási idő hosszának csökkentése áll.

Szerző: | 2016.10.18. 08:00

Vevői üzleti sikereire koncentrál a DS Smith

A Remy Automotive Hungary Kft. egy évvel ezelőtt kereste meg a DS Smith Packaging Hungary Kft.-t, hogy termékei csomagolásának újragondolásával optimalizálja csomagolási folyamatát és költségeit.

Szerző: | 2016.10.18. 06:03

Hozzáadott érték az iparban: teljeskörű projektmenedzsment

Hogyan lehet a tervezéstől a gyártáson át a logisztikáig minden folyamatra egyformán fókuszálni, úgy hogy közben a minőség is maximális legyen és a határidők is megvalósuljanak? Erre ad választ a GIA Form Kft. szolgáltatása, a teljeskörű projektmenedzsment.

Szerző: | 2016.10.14. 09:03

Folyamatos fejlesztések a PEMÜ Zrt.-ben

A kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenység évtizedek óta szorosan kapcsolódik a cég tevékenységéhez, ezek kiemelt fejlesztési projektekként hazai és európai uniós pályázatokon keresztül valósultak meg.

Szerző: | 2016.10.07. 11:00

Hírlevél feliratkozás

Kiemelt partnereink