Best Practice 220 ezer négyzetméteren a Duvenbeck

220 ezer négyzetméteren a Duvenbeck

2016.06.15 16:19

220 ezer négyzetméteren a Duvenbeck

A Duvenbeck cégcsoport gyökerei 1932-re nyúlnak vissza, amikor Bernhard Duvenbeck lóvontatta járművel megkezdte üzleti vállalkozását. Azóta eltelt időszakban természetesen a világ, és ezen belül a piac igényeivel lépést tartva folyamatosan fejlődik a családi vállalkozás szolgáltatási palettája.

Hirdetés

– Az autóiparon kívül jelen vagyunk a mezőgazdasági gépgyártás és logisztika, az elektronikai ipar, az italgyártás, az élelmiszeripar és a műanyagipar területén. Azokat a tulajdonságainkat emelném ki, amiben saját és megbízóink véleménye alapján többek vagyunk, mint egy átlagos szolgáltató – kezdte Varga Péter, a Duvenbeck IMMO Logisztikai Kft. kereskedelmi képviselője. – A teljes ellátási láncban, a tervezéstől akár a gyártásig bezárólag sokrétű és biztos tudással és tapasztalattal rendelkezünk. A vállalatunkon belül a döntési folyamat rendkívül gyors és rugalmas, legyen szó egy új projektről, vagy egy meglévő folyamat vevői igény szerinti módosításáról. Saját eszközállománnyal rendelkezünk, járműparkunk átlagos életkora 1,5-2 év. Szerelvényeinket túlnyomó többségben alapszolgáltatásként is már négykezes konstrukcióban állítjuk ügyfeleink rendelkezésére. Fix relációk estén online járműkövetést biztosítunk. Ötvözni tudtuk a nagyvállalatok és a családi vállalkozások előnyös tulajdonságait. Ügyfélmenedzsmentünk és kommunikációnk kimagaslóan partnerközpontú.

Varga Péter

Hozzátette azt is, a Duvenbeck partnere a legnagyobb OEM vállalatoknak, valamint kiszolgálja a Tier1 és Tier2 beszállítói láncot. Európa-szerte 35 telephellyel rendelkeznek, logisztikai felületük eléri a 220 ezer négyzetmétert. Magyarországon a raktárlogisztikával, járműdiszpozícióval és más szolgáltatással jelenlévő két legfontosabb telephelyük Kecskeméten található 12 ezer négyzetméteres raktárral, megbízóik igényeihez igazított szolgáltatási palettával, külső és belső logisztikai tevékenységgel. Több mint 18 megbízást teljesítenek a prémiumszegmens nagynevű autóipari vállalatának, és beszállítói körének. Hegyeshalomban 10 ezer négyzetméteres teleppel rendelkeznek, vezető autóipari vállalatok számára fenntartott cross dock raktárral. Ide tartozik több mint 600 járműszerelvény diszpozíciója, szervizelése saját műhelyben, kamionmosóval felszerelve. A telephely rendelkezik egy hatbeállásos üzemanyagkúttal is. Hegyeshalom kiválasztásában nagy szerepet játszott az, hogy M15 és M1 autópályák metszéspontja a legideálisabb a megbízóik kelet- és közép-európai logisztikai kiszolgálásához. Varga Péter elmondta, mindkét magyarországi telephelyük kapacitása és tevékenysége bővíthető konkrét megbízói igény esetén.

– Jelenleg több mint 5000 munkatárssal dolgozunk vevőink maximális kiszolgálásán. Az ehhez tartozó saját járműflottánk 1600 járműszerelvényből áll. Ismerve a világpiaci, ezen belül az autóipari törekvéseket, irányvonalakat, a Duvenbeck cégcsoport nyitott és kész a további, vertikális és horizontális fejlődésre, mindezt szimbiózisban jelenlegi és jövőbeni partnereivel, képviselve mottónkat, miszerint a Duvenbeck a logisztika kultúrája.

Szolgáltatásaikat többségében autóipari megbízóiknak nyújtják, felölelve a teljes ellátási láncot, melynek lépései:

  • a logisztikai folyamatok megtervezése
  • raktárlogisztika, ezen belül konszignációs raktár, cross dock, komissiózás, szekventálás
  • minőségügyi válogatás
  • előszerelés, szerelés
  • anyag és járműdiszpozíció
  • fuvarozás és szállítmányozás

(x)

Kiemelt Partnereink